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Secretary for Financial Services By Fax (2868 5279) and By Post
and the Treasury
Financial Services and the Treasury Bureau 24 February 2003
(Attn: Mr Ivanhoe CHANG
AS (Tsy)(R)2)
5/F, East Wing
CGO, Lower Albert Road
Centra
Hong Kong

Dear Mr CHANG
Stamp Duty (Amendment) Bill 2002
| refer to your letter dated 12 December 2002.

Section 4(5) of the Stamp Ordinance (Cap 117) provides that no action
shall be brought by the Collector of Stamp Revenue by virtue of subsection (3) or (4)
or section 45(5A)(c) for the recovery of any stamp duty with respect to any instrument
more than 6 years from the expiration of the time for stamping such instrument. In
the light of this section, will the power of the Collector of Stamp Revenue to cancel a
stamp certificate for any error concerning an undercharge of stamp duty under the new
section 18J be restricted to be exercisable within 6 years from the expiration of the
time for stamping such instrument?

It is appreciated that your reply in both languages could reach us by noon,
26 February 2003.

Y ours sincerely

(MonnaLAI)
Assistant Legal Adviser

c.c. LA



