Public Accounts Committee

Visit to the Civil Aviation Department on 15 March 2017 (Wednesday)

Revised Programme

(as at 14 March 2017)

Time	Programme
9:30 am	Minibus from Public Entrance 1 of the Legislative Council ("LegCo") Complex to leave for the Civil Aviation Department ("CAD") (transportation to be provided by CAD)
	(1 Tung Fai Road, Hong Kong International Airport)
10:15 am – 10:35 am	Visit the Tower (20 minutes)
10:35 am – 10:45 am	Depart from the Tower to the CAD Headquarters
10:45 am – 11:00 am	Visit the Tower Simulator (15 minutes)
11:00 am – 11:10 am	Visit the New Air Traffic Control Centre (10 minutes)
11:10 am – 11:25 am	Visit the Radar Simulator (15 minutes)
11:25 am – 11:50 am	Question & Answer Session with CAD (25 minutes)
11:50 am – 12:00 noon	Stand-up interview with the media (10 minutes)
12:00 noon	Minibus to leave for the LegCo Complex
12:45 pm	Arrive at Public Entrance 1 of the LegCo Complex